17 mai 2010

Calitatea conteaza intr-un blog

Sunt abia la inceput in domeniul bloggurilor, dar deja am vazut ce inseamna aceasta si cit de greu este sa-ti faci unul. La moment internetul este inundat cu fel de fel de bloguri despre absolut orice subiect, care mai calitative - care, nu prea.

Ma intereseaza dacaeste conditionat numarul de vizitatori pe blog de calitatea acestuia sau nu?

Exista bloguri care inregistreaza o multime de vizitatori unici pe zi si asta datorita calitatii postarilor, designului. Marea majoritate insa, sunt bloguri care au fost create doar de dragul crearii si nu inregistreaza multi vizitatori. Nu judec pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea. Ori, in prezent, multitudinea de bloguri care produc un volum enorm de informatie este aproape inutila. Aceste bloguri fac sa ingreuneze cautarea mai rapida pe internet a unor informatii de care ai nevoie.

Am observat ca blogerii care au grija sa improspateze informatiile de pe bloggurile lor au multi vizitatori. Iar numarul de vizitatori nu poate creste daca calitatea blogului este scazuta, desi exista si bloguri necalitative insa cu un numar mare de vizitatori (aceasta se datoreaza probabil informatiei cu priza la public).

Eu optez pentru un numar de vizitatori cit mai mare, dar pentru aceasta consider ca e nevoie de calitate pentru blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu